Algemene leveringsvoorwaarden

 1. Kleuren kunnen afwijken met de werkelijkheid – Online kunnen kleuren verschillen, houdt hier rekening mee.
 2. Formaten opgegeven op de site kunnen altijd iets afwijken, te meer omdat wij in opdracht werken en elk product uniek is en handgemaakt.
 3. Prijzen op de site zijn verkoopprijzen en incl.btw en excl. verzendkosten.
 4. Btw wordt apart vermeld bij het betalen in de shop en staat ook apart vermeld op de factuur
 5. Omdat de producten op maat gemaakt worden kunnen ze niet geruild worden
 6. Standaard modellen kunnen binnen 7 dagen geruild worden, indien deze onbeschadigd en ongeopend in de originele verpakking zit.
 7. Geretourneerde producten kunnen door ons niet worden aangenomen indien beschadigd. De koop overeenkomst blijft hier mee in stand en ML studios kan niet verplicht worden tot teruggave van het aankoopbedrag.
 8. Mocht een product beschadigd aankomen, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met ML Studios. Samen zullen we dan naar de gewenste oplossing zoeken.
 9.  Levertijd ligt tussen de 3 werkdagen à  4 weken. Een en ander is afhankelijk van de op voorraad zijnde producten, speciale opdrachten en op maat geproduceerde producten. Vraag eventueel bij opdracht om de levertijd.
 10. Betalingen zijn altijd vooraf en bij bestelling in de shop. Voor speciale opdrachten en maatwerk dient de betaling vooraf te geschieden bij opdracht, elke klant ontvang vooraf de factuur.
 11. Is er om welke reden dan ook een klacht, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Dit kan via de contact form op deze site. Vermeld hierin alle belangrijke informatie.
 12. Rest ons nog om te vermelden dat wij tevreden klanten willen en dat wij alles in het werk stellen om elk product met passie, aandacht en zorg te behandelen.